2017-08-15 08:31:11• hírek • Szatmár.ro

Négy évnyi börtön az angoltanárnőt zsaroló férfinak

Erotikus képeket küldött a nő egy Facebookon megismert férfinak, az meg megzsarolta - de nem csak őt!

Az Adevarul.ro számolt be az esetről, ami még 2016-ban történt. Egy szatmárnémeti angoltanárnőt a Facebookon szólított meg egy férfi, aki reklámügynöknek adta ki magát. Előbb csak fotókat kért a nőről, majd intimebb képeket is kért és kapott, miután tévés karriert ígért a nőnek. A hetek során pedig egyre vadabb képeket és videókat kért és kapott a Facebookon vagy a WhatsApp üzenetküldőn keresztül. Egy alkalommal pénzt kért "külcsön" a nőtől, amit szintén megkapott.

Aztán a "játék" még jobban eldurvult, a férfi arra akarta kényszeríteni a nőt, hogy egy idegennel létesítsen szexuális kapcsolatot, az erről készült videót bizonyítékként küldje át neki. Ekkor érkezett el a pont, amikor a nő feljelentést tett a rendőrségen. A férfi ugyanis megzsarolta: ha nem kapja meg a videót, a nő férjének elküldi az addig kapott képeket és videókat.

A rendőrségi nyomozás során kiderült, hogy a férfi nem csak a szatmárnémeti tanárnőt hálózta be, hanem az egész országból kerültek elő sértettek, akiknél ezt a módszert alkalmazta. Elsősorban középkorú, egyetemi diplomás nőkre utazott. 

A Nagyváradi Táblabíróság a napokban mondta ki az ügyben a végleges ítéletet. A férfinak négy évre kell börtönbe vonulnia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: